Verhuisd
Door: Nicole en Brendie
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
07 Augustus 2008 | Kenia, Nairobi
Afgelopen zaterdag zijn we verhuisd naar een appartement vlak bij de Nakumatt Junction. Dit zegt jullie natuurlijk niets, maar dat is een hele grote supermarkt in Nairobi waar echt alles te koop is.
Er was ons een appartement beloofd met internet en met digitale televisie.
Nou geen van beide dus, het appartement was wel gemeubileerd maar verder ook niet terwijl er wel een dikke prijs gevraagd werd.
Zondag ging na een stroomstoring de koelkast ook nog kapot, en niemand die hem kon maken natuurlijk.
Na 2 dagen zonder koelkast te hebben gezeten was Nicole het zat, ze heeft de huisbaas voor alles en nog wat uitgemaakt en toen werd hij uiteindelijk gemaakt.
Uiteindelijk bleek het een zekering in de koelkast te zijn, als we gereedschap hadden gehad hadden we het zelf kunnen repareren.
Daarna het probleem van internet, omdat alles via via was gegaan schijnt er een misunderstanding geweest te zijn over het internet verhaal. Ik ga het hele verhaal niet uitleggen, maar we zijn nu bezig om internet te krijgen. Het wachten is nu alleen nog op iemand die een stekker met elkaar verbindt. De kabels liggen er al wel buiten de poort en binnen de poort, maar die 2 kabels moeten verbonden worden en het schijnt heel moeilijk te zijn om iemand te vinden die juist die 2 stekkers met elkaar kan verbinden, het is en blijft natuurlijk Kenia.
Met ons en de kinderen is alles goed, het nieuwe appartement is erg ruim, dus genoeg ruimte om te spelen, er is een kinderbadje zodat als het wat mooier weer is ze lekker kunnen zwemmen.
Vandaag is er iemand van de Little Angels bij ons geweest voor controle, ze vond dat de kinderen er erg goed uit zagen, dat is weer een pluspunt voor ons.
Ik ga stoppen nu, we zitten namelijk in een internetcafé en de kindjes worden lastig.
Groeten Nicole en Brendie
07 Augustus 2008 - 08:51
Els:
haLlo Bendie En Nicole
en dat is ook niet leuk dat jullie dat jullie paardagen zonder koelkast heb ge zetenen dat jjjjjjjullie koelkast kange bruiken
en ik vind het goed van je dat jij de huismeester heb uit gescholden de groetjes en veel liefs van Els vredeveld -
07 Augustus 2008 - 09:25
Joke Groeneveld:
Ben blij om te horen dat alles goed gaat,wij wachten wel weer dat jullie internet hebben,want in een internet cafe zitten is ook niet alles.
Ben vanmorgen op gebeld door het ziekenhuis dat pa aardig voor uit gaat en alweer een stukje heeft gelopen. Ik hou jullie verder wel op de hoogte.
Liefs Joke -
07 Augustus 2008 - 10:36
Jelle En Dianne:
Hoi,
Nee hoor we weten precies waar Junction zit :-) We weten hoe lekker het is om bij zoiets in de buurt te zitten. Geniet ervan want zitten op een lekkere plek is heel belangrijk (weten wij nu ook uit eigen ervaring). Ik (jelle) zit nu in Nederland maar Dianne zit nog in Kenia met de kinderen. Waarschijnlijk zien jullie elkaar vrijdag bij de Nederlandse scool.
Groetjes Jelle -
07 Augustus 2008 - 10:58
Alie En Arie :
Hallo daar
ne maar hopen dat het snel gaat met het internet ,en erg fijn dat het helemaal goed met jullie gaat en met de kids ook prachtig allemaal
enne met het atilla is ook alles perfect hoor ik krijg alleen de filmpjes ff niet op mijn hyves weet niet hoe dat komt maar ach komt wel een keer hihi
geniet er van en ik zie en spreek jullie wle weer als jullie internet hebben
groetjes arie en alie -
07 Augustus 2008 - 12:11
Herman An Marianne:
He Afrikanen,
We zijn opgelucht weer wat te kunnen lezen, het is leuk alles zo te kunnen volgen ( had jantje smit ook niet zoiets, en daarmee beroemd mee geworden)De vakanties lopen ten einde, maar Jos moet nog maar even wachten ( Jos als je dit leest, bevalt me nog te goed zo) Veel plezier samen daar,groetjes. -
07 Augustus 2008 - 17:44
Sandra En Karin:
He kanjers, fijn om weer wat van jullie te horen en zeker dat het allemaal goed gaat daar in Kenia.Ook fijn dat het met Brendie's vader weer wat beter gaat.Hier in Nederland gaat ook alles prima.Nog een weekje werken en dan eindelijk vakantie.Lekker 3 weken niets doen.We wachten wel rustig af tot jullie internet hebben. groetjes San en Ka -
07 Augustus 2008 - 18:16
Arie En Anieck:
Heej,
Nou een verhuizing is toch wel een felicitatie waard..wat balen dat het niet zonder slag of stoot is verlopen. Jammer dat het nooit eens gewoon helemaal kan zoals afgesproken en gepland!
Wel fijn dat iemand van little angels de kinderen er goed uit vond zien, kan ook niet anders, maar altijd fijn om daarin bevestigd te worden..!
Hopelijk is het internet snel rond en kunnen jullie vanuit je eigen huis online!
Liefs Arie en Anieck -
07 Augustus 2008 - 18:57
Patty:
wat fijn dat jullie nu een eigen plek hebben ! Wij ook weer terug van vakantie was heerlijk volgende week weer werken bah ! Leuk al die fotoos en filmpjes zo is het net of we dichtbij zijn hoop dat die stekkers snel aangesloten worden hebben jullie internet groetjes daar van ons