Familie weer naar huis
Door: Nicole en Brendie
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
31 December 2010 | Kenia, Nairobi
Vanmorgen om 05.00 stond de taxi voor om ze op te halen.
Wat is de tijd toch snel gegaan. Ze zijn 2 weken geweest en zo’n druk programma hadden we niet.
We zijn vorige week 3 dagen naar het Amboselipark geweest waar we oa de olifanten, giraffes, zebra’s en veel meer andere dieren hebben mogen bewonderen.
Kerst hebben we met hen gevierd bij onze vrienden Leo en Anneke.
Deze week zijn we met hen naar Lake Nakuru geweest waar we apen, de witte neushoorn, de flamingo’s en nog meer dieren hebben mogen bewonderen.
Op weg daarheen en terug zijn we door Kawangware gereden wat een echte wat mindere buurt is in Nairobi.
Verder zijn we naar het giraffe center geweest en naar de stad.
Verder veel rustdagen. We hopen dat we hen het echte Kenia een beetje hebben mogen laten zien.
Dat wil zeggen het platte land op weg naar Amboseli, het mooie landschap met alle aparte bomen en mooie vogels. En het contrast tussen arm en rijk hier in Nairobi.
Rolinda, Peter, Dana, we zullen jullie missen, maar zien jullie hopelijk eind mei weer in Nederland!
Verder nog een paar mooie uitspraken van de kinderen:
Er was een documentaire over Rio de Janeiro en Brendie vertelde Clay dat wij daar ook waren geweest:
Clay: Waar was ik dan?
Brendie: Jij was nog in de maak.
Clay: Was ik kapot dan?
We vertelde Alice dat Rolinda, Peter en Dana weer naar huis gingen:
Alice: Okey, dan ben ik morgen jarig (ze is 3 januari jarig)
Nicole: Maar ze gaan naar Nederland en dan zie je ze een hele tijd niet
Alice: Ik ben jarig en ga naar de basisschool samen met Clive, Clay en Dedan.
Groeten Brendie en Nicole
31 December 2010 - 09:12
Arjan En Familie :
Een gelukkig nieuwjaar toegewenst en een fijne jaar wisseling -
31 December 2010 - 11:12
Arie & Alie:
Tja de tijd vliegt voorbij he
Wij wensen jullie vanaf hier een hele fijne jaar wisseling en een heel fijn en mooi en vooral een gezond 2011 -
31 December 2010 - 15:26
Joke:
Wij wensen jullie een hele gezellige jaarwisseling toe.
Liefs van ons -
01 Januari 2011 - 14:13
Peter:
Hoi Nicole, Brendie en kids,
Leuk om jullie verhaal te lezen over ons bezoek aan jullie. Ik en natuurlijk Dana en Rolinda hebben zeer genoten van jullie gastvrijheid en natuurlijk van Kenia. Voor mij heeft het land een grote indruk achtergelaten. Vooral de natuur is geweldig en de temperatuur is veel aangenamer. Ik zal het altijd in mijn gedachten houden. De foto's van de natuur ga ik zeker ook gebruiken op school. Nogmaals bedankt en hopelijk zien we elkaar weer gezond en gauw. Groetjes en een dikke zoen aan de kids (die mis ik ook al weer), Peter