Het is al donderdag - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Brendie en Nicole Oosterbroek - WaarBenJij.nu Het is al donderdag - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Brendie en Nicole Oosterbroek - WaarBenJij.nu

Het is al donderdag

Door: Nicole en Brendie

Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole

10 Juli 2008 | Kenia, Nairobi

Wat gaat de tijd snel hier, het is al donderdag.
Het is nog steeds super gezellig hier bij Leo en Anneke, en laten we Amber (de dochter) niet vergeten.
Vandaag weer de kinderen meegenomen naar huis, ze laten beetje bij beetje meer van zichzelf zien qua karakter. We hebben zelfs Clay al apart moeten zetten op een stoel (eventjes maar) omdat hij bleef gooien en slaan. Op zo'n moment staan we voor een moeilijke keuze, hechten of opvoeden?
Maar naa de stoel was alles gelukkig weer okey en was hij weer de belhamel Clay.
Nog een mooi verhaal:
Vandaag ging Brendie Alice op haar potje zetten na het slapen, maar Brendie is natuurlijk nog niet zo hel snel met kleding uit trekken.
Het duurde Alice in ieder geval te lang, dus plaste ze hem maar over de voeten heen, zo dat was ze kwijt.

Verder hebben we ze vandaag voor het eerst in hun leven wat vlees gegeven in het weeshuis eten ze namelijk vegetarisch. Dat heeft ook te maken met de eventuele toekomstige adoptieouders en hun geloof.
Die 2 van ons vonden het vlees wel lekker. Maar de boontjes gingen er harder uit als in, geen succes dus, op maar weer naar het weeshuisvoedsel papaja en worteltjes.

Morgen gaan we naar de beste kinderarts hier in Nairobi Dr. Nesbitt, dit is één van de beste kinderartsen hier in Nairobi.
We moeten namelijk de kinderen eerst door een arts laten onderzoeken voordat we ze voorgoed mee mogen nemen naar huis.
Dus als de dokter zijn akkoord geeft hopen we dat we ze dan heel snel mee mogen nemen naar huis en nu voorgoed. Maar ja dat is niet aan ons maar aan het weeshuis.

• 10 Juli 2008 - 18:48

Joke Groeneveld:

Het is zo mooi om te zien dat alles goed gaat,en weer van die leuke foto's,vooral waar Brendie op staat.
    Lieve groetjes van ons

• 11 Juli 2008 - 09:46

Rino:

Brendie blijf vooral oefenen het gaat je een keer lukken om Alice op het potje te krijgen.
    Want oefening baart kunst.
    Wij blijven jullie volgen heel veel plezier met jullie kinderen.

• 11 Juli 2008 - 10:36

Monique:

ooooh wat een mooie foto's zeg!!! Zo te zien gaat alles heel goed!
    Hartstikke fijn!
    Superleuk om te zien hoe het gaat met jullie en dat jullie al zo'n happy familie zijn!
    Ik blijf jullie zeker volgen.

Groetjes, Monique.

• 11 Juli 2008 - 11:17

Karin En Sandra:

geweldig dat het zo goed gaat. en erg leuke fotos liefs ka en san