Naar de dokter
Door: Nicole en Brendie
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
11 Juli 2008 | Kenia, Nairobi
Alleen Alice moeten we als we thuis in Nederland zijn goed laten onderzoeken, ze heeft namelijk 2 gaatjes aan de bovenzijde van haar oren en dat moet onderzocht worden.
Maar om de adoptie niet in de weg te staan heeft Dr Nessbit haar gezond verklaard.
Daarna lekker gegeten thuis en na het slapen op naar het weeshuis voor een nieuw gesprek.
Bij het weeshuis bleek dat het dossier van Clay voor geen meter klopt, er staan 2 verschillende geboortedatums in, 5 en 8 november 2006. We hebben afgesproken dat we de datum op de geboorteakte aanhouden, want die is het eerst geschreven. Dit betekend dat er zeer veel papieren aangepast moeten worden en dus....... welkom in Kenia.
Vandaag hebben we de zuster in het weeshuis maar eens een beetje onder druk gezet dat we de kinderen voorgoed mee willen naar huis, want dat elke keer terug brengen is niet echt bevorderlijk voor de hechting, dat is vooral aan Clay te merken.
Aan het einde van de dag begint hij het namelijk moeilijk te krijgen, hij wil dan niet meer bij ons vandaan en ons op het laatst niet meer los laten.
We moeten echter op de laatste test van de dokter van het weeshuis wachten voordat we ze voorgoed mee mogen nemen. Die laatste test is maandag, nu maar hopen dat die wel door gaat
11 Juli 2008 - 19:05
Karin En Sandra:
he luitjes, zo te lezen gaat het allemaal goed met jullie en de kids, erg goed om te lezen, en helemaal te gek dat jullie ze dinsdag mee naar huis mogen hebben. Hebben jullie inmiddels al een huis gevonden daar, of logeren jullie nog bij de nederlanders. als je een keer wil bellen, mag hoor collect is geen probleem. veel plezier weer morgen. we kunnen niet wachten tot jullie met z'n viertjes thuis komen. liefs ka en san -
11 Juli 2008 - 19:10
Patty:
Zo te lezen gaat het goed daar gelukkig ! Jullie zitten nu wel in een mooi huis of niet kunnen jullie daar niet blijven ! Wat fijn dat de kinderen gezond zijn hoop dat jullie ze snel mee mogen nemen liefs van ons -
11 Juli 2008 - 19:11
Karin En Sandra:
we zijn benieuwd of jullie al opnamen hebben gemaakt ???
11 Juli 2008 - 19:19
Karin En Sandra:
wat een leuk filmpje van papa met de kids echt geweldig, ze luisteren ook erg goed. leuk dat jullie ons zo goed op de hoogte houden. hier gaat het trouwens allemaal zijn gangetje. gewoon werken en nu natuurlijk weekend vieren. laten trouwens even weten als we met jullie kunnen skypen, we gaan het installeren en moet nog even een koptelefoon kopen. fijne avond nog papa en mama -
12 Juli 2008 - 12:09
Georges:
Nou Bren, zelfs een bouwvakker krijgt zulke grote hapjes niet weg. -
12 Juli 2008 - 23:23
Ka En San:
he hallo daar, hoe is het vandaag gegaan ?? fijn dat ze allebei gezond zijn. groet ons -
13 Juli 2008 - 07:59
Leny Mulder:
Hallo nicole en brendy fijn dat het allemaal zo goed gaat. Het zijn twee schatten van kinderen. Gelukkig dat ze ook allebie gezond zijn en jullie ze dinsdag mee naar jullie eigen plekje mogen nemen.
Greietjes van leny en bram. -
13 Juli 2008 - 11:10
Anieck En Arie:
Hallo Brendie en Nicole,
Via Alie heb ik alles rondom de procedure een beetje mee gekregen...nu is het dan eindelijk zo ver en zijn jullie daar om jullie kindjes op te halen. Fijn om te lezen dat ze gezond zijn.
Ik blijf jullie berichten zeker lezen en wens jullie viertjes veel goeds toe!
Liefs Anieck en Arie -
13 Juli 2008 - 15:26
Hilda Van SAV:
Van een collega kreeg ik bericht over jullie site. Wat leuk om te zien! Snel gegaan. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige kinderen! Groet van Hilda (SAV) -
13 Juli 2008 - 18:10
Herman An Marianne:
Happe naar de baas!
Wat opvalt is dat ze nu al muziekaal zijn, kunnen ze pappa straks mooi begeleiden.
Ziet er prachtig uit, stuur nog meer video's op is harstikke leuk.
Groetjes vanuit Spoolde ( eigenlijk Ruinen, we zijn op vakantie)