Vader en moeder?
Door: Nicole en Brendie
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
15 Juli 2008 | Kenia, Nairobi
Nu een beschrijving van 1 van de mooiste dagen van ons leven:
Om 11.00 waren we in New Life Home om de kinderen op te halen, eindelijk …. Het was zover.
Zodra Clay ons aan zag komen rende hij op ons af, hartverscheurend zo lief.
Alice was wat rustiger en kwam rustig op ons af lopen, maar gelukkig ze lachte wel heel hard.
Na een lang gesprek met de zuster over hun verleden en gezondheid en het ondertekenen van diverse papieren mochten we onze kinderen mee naar huis nemen. Het is onbeschrijfbaar, het gevoel dat je hebt als je dan de poort van het weeshuis door loopt, wat een opluchting en wat een trots gevoel.
Eindelijk pappa en mamma.
Thuis hebben we met ze gespeeld, gegeten, geslapen, weer gespeeld, daarna weer eten en dan op bed.
Clay was zo niet ondeugend vandaag, het net lijkt net alsof hij voelde dat hij nu echt voor altijd bij ons mocht blijven.
Aan Alice was weinig te merken, die lacht de hele dag door.
Vanavond hebben we de kinderen in bad gedaan, het was één groot feest (zie filmpje) daarna in de badjasjes, welterusten zeggen tegen oma Anneke en opa Leo en dan naar bed.
Beide gingen ze in één keer slapen, goed teken?
Helaas werd Clay wakker toen wij zelf naar bed gingen en wilde niet meer gaan slapen. Nicole heeft de hele nacht met hem op gezeten. Zodra hij maar even merkte dat Nicole in slaap ging vallen, zette hij zijn luide keel weer op. Om 05.00 viel hij eindelijk van vermoeidheid in slaap.
Misschien is het raar, ze zijn voor ons nu al niet meer weg te denken uit ons leven.
15 Juli 2008 - 19:08
Ka En San:
he hallo paps en mams. geweldig dat ze nu definitief elke dag bij jullie zijn. echt een gezinnetje nu. je hoeft ze niet meer op te halen en weer afscheid van ze te nemen nu hebben jullie ze elke dag om jullie heen. en natuurlijk voelen ze zich thuis bij jullie, wat willen ze met zulke top ouders. leuke foto's nic met je kids net of het nooit anders is geweest. en bren je bent een echte papa erg leuk filmpje. jullie hebben geweldige kids, dat gaat helemaal goed komen. nou snel dat half jaar voorbij, missen doen wel jullie wel een beetje hoor. hier gaat het allemaal zijn gangetje. regent veel en gemiddeld 20 graden, en maar werken,werken en nog eens werken. nog 5 weken dan gaan we lekker naar Mallorca, naar de zon.
liefs kan en san.
p.s. en filmpsjes blijven plaatsen is echt geweldig -
15 Juli 2008 - 20:00
ELs:
HaLlo Brendie
en ik vind dat een leuke fotos op jou websit staat en ik heb
naar de video en het is leuk flimpje en ik wenst jullie fijnne avond de groetjes van Els vredeveld -
16 Juli 2008 - 07:52
Monique Koning:
Hoi Nicole en Brendie,
Wat een leuk filmpje! En mooie foto's in die badjasjes!
Super fijn dat het nu allemaal definitief is, wat een prachtkindjes zijn het!
En ja ik denk ook echt dat ze zich thuis voelen bij jullie, ze voelen echt wel dat ze zo gewenst zijn!!
Geniet lekker met z'n 4-tjes!
Groetjes, Monique.