7 Oktober 2008, bijzondere dag.
Door: Brendie en Nicole
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
07 Oktober 2008 | Kenia, Nairobi
Er is in die 3 maanden al veel gebeurt en we hebben heel veel beleeft met zijn viertjes.
Daarom hebben we besloten dat met een korte vakantie te vieren.
Morgenvroeg om 10.00 vliegen we naar Mombasa waar we een huisje aan het water hebben geboekt, we blijven een weekje en komen volgende week woensdag heerlijk uitgerust weer terug.
Vanmiddag is Nicole naar het reisbureau van Ada (Jettravel) gegaan om de vakantie te boeken.
Vanmorgen voor de laatste keer naar New Life home voor de fosterperiode, vanaf nu moeten we nog 1x per maand heen om te wegen. Helaas waren de kinderen niet aangekomen volgens hun weegschaal, nog steeds 11 kilo. Maar of dat helemaal betrouwbaar is??? Bij het ijken stond de weegschaal eerst op -2 en dan weer op 0. Ach, zo belangrijk vinden we dat niet, ze zijn gezond en dat is het belangrijkste.
Tegen de middag belde onze advocaat Joram Mwenda of we de papieren vandaag wilde onderteken, maar natuurlijk willen we dat, dat betekend dat de aanvraag om naar de rechtbank te gaan morgen ingediend wordt en dat we binnenkort naar de rechtbank kunnen.
Vanmiddag om half 5 hebben we de papieren ondertekend die naar de rechtbank gaan. Het was een heel pak papier en heel veel handtekeningen zetten. Het officiële gedeelte van onze adoptie gaat nu eindelijk beginnen.
Al met al was ook deze dag voor ons een heel bijzondere maar ook vermoeiende dag met al deze belevenissen.
We gaan stoppen, want we gaan onze tassen pakken voor Mombasa!!!!
We weten niet of er internet is op de plek waar we straks zitten, daarom kan het zijn dat jullie weer een weekje rust hebben en pas volgende week van ons horen. Maar zodra we even internet hebben horen jullie van ons.
Mr Mwenda belde net, hij miste nog 2 documenten in onze dossiers, die gaan we morgen eerst even afleveren voordat we naar het vliegveld gaan, het ligt gelukkig op de route.
Bij het vorige bericht kwam een reactie van de collega’s van Nicole. Leuk dat jullie ons nog steeds volgen, nog even 3 maanden volhouden !
Groeten Nicole en Brendie
07 Oktober 2008 - 19:34
Ka En San:
he oosterbroekjes,
een hele fijne vakantie met z'n viertjes, jullie eerst vakantie met het hele gezin. veel plezier, en laat die 3 maanden maar snel om gaan, wat het wachten duurt nou wel erg lang.
liefs ka en san -
07 Oktober 2008 - 19:40
Monique:
Fijne vakantie!!!
Ff lekker echt vakantie vieren met z'n 4-tjes!
Geniet ervan!
Groetjes. -
08 Oktober 2008 - 05:35
Jos En Peter:
Maak er een leuke vakantie van , groetje,s -
08 Oktober 2008 - 07:04
Robin:
Goed om te lezen, dat alles nu eindelijk in gang wordt gezet.Alleen dat is al een feest cq vakantie waard.Heel veel plezier, en we lezen na jullie vakantie wel weer verder.
Ik hoop dat jullie onder tussen goed weer hebben, hier niet namenlijk.Bij fc zwolle gaat het nog steeds gewoon goed, al doen we als lrcz het niet super we staan zelf onder Enschede.
maar goed het was ook even tijd om op adem te komen.Groeten -
08 Oktober 2008 - 11:47
Selma:
hoi hoi een hele fijne vakantie en fijn dat alles nu in werking wordt gezet.
groetjes selma en frank -
08 Oktober 2008 - 14:08
Bauk Ton Gerard:
Nu geniet er maar even van,hier begint het herfst te worden.
Brendie of Nicole wat voor een verf moet op de uitbouw,mischien dat vutters nog een keer goed weer, en inspiratie hebben. -
09 Oktober 2008 - 18:31
EIKENAARTJES:
He wereldreizigers!
Fijn dat alles goed gaat daar en dat het officiele gedeelte nu begint te lopen.
Hele fijne vakantie en ik hoop wel dat ze daar internet hebben want jullie dagelijkse beslommeringen werkt verslavend!
Hier loopt alles op rolletjes... -
20 Oktober 2008 - 10:26
Jaap Van Den Berg:
hallo brendie en nicole.
ik hoorde het van mij moeder dat je daar bent.
maar wat een schatjes van kinderen.
wij hebben je site bekeken.erg leuk.
het is een hele belevenis.
wij houden nu de site in de gaten.
dus tot de volgen de keer.
groeten uit noordwijk.
jaap en greet.