Knuffel
Door: Nicole en Brendie
Blijf op de hoogte en volg Brendie en Nicole
16 November 2010 | Kenia, Nairobi
We hebben gelukkig positieve reacties gehad van de mensen die er waren en onze conclusie is dan ook dat het een geslaagd feestje was.
Maandag ging Clay al weer naar school en ziin wij met zijn vieren naar Leo en Anneke geweest om onze “troep”op te ruimen, helaas miste er wel 2 kado’s van de verjaardag, maar daar moet je niet vreemd van opkijken in Kenia. Misschien vallen ze nog te traceren, haha.
Dinsdag
De schoonmaakster komt, Brendie heeft Clay en Alice weg gebracht naar school en Nicole bleef thuis met Benji op de schoonmaakster wachten. Toen Brendie terug kwam werd ie door de guard aangehouden dat de schoonmaakster op hem wachtte. Maar Nicole is toch thuis zei Brendie. Tja dat was de guard even ontschoten. Brendie was al 10 minuten in ons appartement en toen was de schoonmaakster er nog niet, nou dan gaan ik haar wel halen zei Brendie en inderdaad even later kwam ze vlak achter hem aan lopen!
Om 09.20 zijn we met Marlies, Marcel en Sarah naar he Giraffe Center geweest, lekker met de auto zodat we niet zover hoefden te lopen (zie adoptie Clay en Alice).
Er waren helaas niet zo heel veel Giraffen aanwezig toen wij kwamen, maar gelukkig waren er wel 2 jonge giraffen. Na een poosje durfden zelfs de kinderen Sarah en Benji de Giraffen een brokje te geven, stoer hoor!
Helaas voor ons gaan Marcel en Marlies op zeer korte termijn weer terug naar Nederland, zij zijn klaar met de adoptie procedure van hun dochter Sarah, we wensen hun alle geluk in de wereld!!
Om 12.00 is Brendie Clay en Alice gaan halen op school, zodra Clay thuis komt vliegt hij Nicole altijd met een gang in de armen terwijl hij keihard roept, mama!!! Dat doet een moederhart weer goed!
Ook Alice komt even knuffelen als ze thuis komt en kan niet wachten totdat ze haar eigen verhaal verteld heeft. Meestal gaat dat over snoepgoed wat ze heeft gehad of als er 2 klasgenootje gevochten hebben.
’s Middags zijn we naar Hurlingham geweest om lendenbiefstuk te kopen, echt waar € 4,00 per kilo!!!
Genieten dus!!
Groeten Brendie en Nicole
16 November 2010 - 20:49
Joke:
Hoi hoi,telkens weer leuk om jullie verhalen te lezen.
Ik weet nog dat wij zo'n eind moesten lopen naar dat Giraffe Center,is beter met de auto zoals jullie hebben gedaan.
Lieve groetjes van mij -
16 November 2010 - 21:33
Alie:
Wat een leuke manier van vertellen, we leven helemaal met jullie mee. liefs van mij en natuurlijk ook van jullie [o]pa -
17 November 2010 - 19:48
Marleen:
Hallo,
het blijft leuk om te lezen wat jullie allemaal doen. Helemaal leuk om te lezen en te zien op de foto's dat ze het zo leuk vinden op op school/peuterschool. Over een paar weekjes is het alweer een jaar geleden dat Alice en Clay bij ons op Poppejans kwamen en moet je ze nu eens zien...
Geniet en ik blijf jullie volgen, op de bank bij de verwarming met de kaarsjes aan. Best wel jaloers op jullie temparaturen daar :)
Liefs Marleen -
18 November 2010 - 18:40
Arjan,Irene&Elaine:
Leuk om jullie avonturen en belevenissen in Kenia weer te volgen en voor ons de o, zo bekende plekken weer voorbij te zien komen.
warme groeten vanuit het koude Ommen, Irene